FORSIDE
VIRKSOMHED
LÆGEKLINIK
JOBCENTER
PRIVATE
OM OS
DET SOCIAL INDEKS
KONTAKT OS
 

Virksomhedssocialrådgiver

Social Consult er en konsulentvirksomhed, der har specialiseret sig i at tilbyde ekstern socialrådgiverbistand direkte tilknyttet jeres virksomhed og efter jeres behov.

I en tid hvor alle taler om tidlig indsats over for sygemeldte medarbejdere, om at fastholde og mindske risikoen for langtidssygemeldinger, har du nu mulighed for at få tilknyttet jeres egen socialrådgiver til virksomheden.

Synes du, det kan være vanskeligt at overskue, hvordan du skal gribe fraværssamtalen an og lave en fastholdelsesplan?

Synes du det kan være tungt og bureaukratisk at samarbejde med de forskellige jobcentre?

Er det besværligt, og bruger du unødig tid på at sætte dig ind i de mange love og regler, der findes i de forskellige jobcentre?

Er det vanskeligt at gennemskue de muligheder, der er for at få din medarbejder hurtigt tilbage i arbejde som helt eller delvis raskmeldt?

Eller kender du de muligheder der findes for at støtte en medarbejder, der har pådraget sig en varig funktionsnedsættelse?
Du behøver ikke selv ansætte en socialrådgiver.

Du kan få en ekstern socialrådgiver og oven i købet en, der matcher dit og virksomhedens behov.

 

Social Consult tilbyder:

  • Kontakt til syge medarbejdere.

  • Gennemføre fraværssamtaler og opfølgnings-samtaler, evt. gerne i samarbejde med nærmeste leder og HR.

  • Udarbejde opfølgningsplan og fastholdelsesplan og sikre gennemførelsen, så medarbejderen fastholdes og hurtig vender tilbage til arbejde helt eller delvis.

  • Stå for kontakten til offentlige myndigheder og instanser (fx jobcenter, kommune og hospital) for virksomhed og medarbejder.

  • Orientere om love og bestemmelser og klarlægge mulighederne for indsats, fx delvis raskmelding, fleksjob eller særlig arbejdsaftale.

Tidlig indsats – gør en forskel!
 

Social Consult - Kompagnistræde 22 b - 1208 København K - Tlf. 33155111